De Orgon piramide

Afgelopen week ben ik bij Jaap van Velzen in Hoogezand geweest.  Hij staat bekent als onze Ankh maker en mocht ik daar zijn nieuwe creatie zien, voelen en ook mijn reuksensoren werden geprikkeld.
Jaap heeft een Orgon piramide van 3 bij 3 meter gebouwd met buizen. En deze buizen zijn weer gevuld met diverse soorten kristallen en mineralen, hierdoor zij de buizen ook zwaarder dan de oorspronkelijke buizen. Hoe de Orgon piramide gemaakt is en welke materialen er gebruikt zijn kun je vinden op de website van Jaap. Wil je meer informatie ontvangen stuur dan een mail naar Jaap van Velzen, info@keyprotection.nl.

Jaap vertelde mij dit alles aan de telefoon, hoe hij hem gemaakt had en welke mineralen, kristallen en metalen hij gebruikt had. Toen voelde ik de prachtige energie al.
Nu kan ik wel in de details gaan treden, maar hihi dat is minder mijn ding. En daarom laat ik de uitleg over hoe het een en ander gebouwd is met alle liefde aan Jaap over. Eén klein detail: In deze piramide heeft hij een heel klein boxje met een kleuren pallet aan licht.
Nu staat de piramide achter in een schuur om puntjes op de i te zetten. Maar deze bijzondere piramide hoort volgens mij op een prachtige plek te staan een plek waar hij de ruimte heeft .

Graag wil delen wat de Orgon piramide met en bij mij deed

Bij het betreden van de piramide was het als of ik in een warm bad kwam. Het voelde zo bekent, vertrouwd, liefdevol en warm er viel iets van mij af en dat gaf rust. De energie stemt zich vanzelf op de persoon die de piramide betreed. Er gebeurde heel veel om en in mij.
Was net ja,.. hoe omschrijf ik dat, … een vorm van op vakantie. Alleen aan een prachtig strand, aan zee zoals je dat wel eens in reclames voor verre vakanties ziet. Heerlijke zittend in een strandstoel voelde ik de zon op een zachte manier. Ondertussen ging mijn lichaam ontspannen, mijn spieren ontspanden op een manier die ik niet kende. Bij deze ervaringen zag ik ook kleuren waar ook wit en zwart bij horen.

Het was vertrouwd, het was goed.

De energie kon ik ook goed voelen stromen en zelfs af en toe zien. Ik ervaarde ook de lemniscaten (de oneindigheid) en nog veel meer, te veel om op te noemen.
De Orgon piramide heeft zo veel gedaan, het is echt een prachtig Piramide die verder de wereld in mag.

Echt heel erg mooi, om dit te mogen ervaren. 🙂

Vraag:

Jaap wat ga je verder met deze prachtige Orgon piramide doen?

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste mogelijke website te tonen. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten