Weet jij jouw richting?

Als je een kompas bij je hebt weet je welke richting je gaat. Het kompas wijst altijd naar het noorden. Of op het zuidelijk halfrond, naar het zuiden. Was dat in het leven ook maar zo een pijltje dat jou richting geeft.

Ben jij wel eens de weg kwijt?

Pentagram | kristallen | regenboog | schedels | jezus | maria | regenboog kristal | NotterJe kunt wel eens behoorlijk de weg kwijt zijn. En hoe kom je dan weer op jouw pad? Het is dan goed om te leren luisteren naar jouw innerlijke kompas, leer dat om het te gebruiken. Dat kan op veel manieren. Hoe werkt het voor mij?

Belangrijk is verantwoordelijkheid te nemen voor al je handelingen en gedachten. Jezelf bewust worden van de woorden die je uitspreekt, van alles wat je doet, denkt en wilt. Hoe meer inzicht je daarin krijgt des te meer je gaat leven in vrijheid. Wanneer je de dingen doet die werkelijk bij je passen, kun je ze vanuit je hart doen.
Je intuïtie volgen, doen wat je voelt dat je mag doen, niet wat je denkt dat je moet doen. Zo geef je jezelf niet meer weg, maar zit je op de stroom van het leven.

Hoe werkt het voor mij?

Waarom negatief denken als het positieve je vooruit helpt. Uiteindelijk zijn we met alles en iedereen verbonden, je kunt kiezen met welke kant je je wilt verbinden.
Bij mijn verhuizing van het platteland naar een grote stadswijk dacht ik aanvankelijk dat alles wat er op het platteland was niet in de stad aanwezig zou zijn. Tot mijn verbazing waren er echter heel veel vogels, eekhoorntjes en vleermuizen. Toen dacht ik: “er zullen hier geen vissen zwemmen”. Maar vlak bij mijn huis was een hele grote vijver die door de hele wijk stroomde. Daar had ik wel wat kleine vissen in gezien, maar nog nooit grote. De dag daarop zag ik tot mijn verbazing ineens wel vijf grote, brede vissenruggen. Toen besefte ik dat alles overal is, als je het maar wilt zien. Ik voelde me enorm verbonden met alles.

Hoe werkt dat in jouw leven?

In mijn praktijk voor energetische geneeswijzen, tijdens mijn cursussen en behandelingen speelt het bovenstaande een belangrijke rol. We wisselen ervaringen en gedachten uit: hoe werkt dat in jouw leven? Het delen met elkaar is erg belangrijk.
Ook meditaties vormen een vast onderdeel, er wordt aandacht besteed aan de energiebanen. Deze energiebanen zijn vooral bekend uit de acupunctuur waarbij naaldjes worden gezet op de kruisingen van deze energiebanen. Net zoals we een fysiek hart hebben met aderen, zo zijn er ook deze energetische banen door je lichaam. Ook in deze energiebanen kunnen verstopping optreden, zoals ook aderen kunnen dichtslibben. Kan de energie niet meer goed stromen, dan kunnen ook hier klachten ontstaan.

Andere onderdelen van de cursus en/of behandeling zijn:

  • het ervaren van kristallen,
  • soundhealing en
  • technieken die je helpen vaster in het leven te staan. (Deze technieken vervagen later als je ze eigen hebt gemaakt.)

Jezelf volledig accepteren, niet alleen het positieve deel, maar alles, JIJ BENT ALLES. Vergelijk het met een huis: daar woon je ook niet alleen op een zolder, maar ook op de begane grond en maak je gebruik van de kelder.

Hoe heet het wat ik doe?

Het voelt voor mij nu goed om géén naam te geven aan wat ik doe, aan wat ik geef. Het voelt voor mij dat ik bezig mag zijn, vanuit de bron en daar is alles samen, in eenheid. Vanuit dat gevoel geef ik cursussen, begeleid ik mensen en dieren. Samen met mijn helpers, de energieën, engelen en gidsen pas ik me aan in de groep die zich heeft gevormd. Ik heb mogen ervaren dat datgene wat nodig is, zich ook aandient. De energieën passen zich aan jou aan en gaan met jou bezig. geven je de handvatten die jij persoonlijk nodig hebt. Niks is of wordt geforceerd alles in jouw tempo.

Voel je welkom om contact met mij op te nemen voor meer informatie of een afspraak.

Contact | Praktijk Regenboog Kristal | Notter | Johanna Jansen |

Johanna Jansen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste mogelijke website te tonen. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten